“Scandagra Latvia” šogad plāno nostiprināt savas pozīcijas graudaugu un augu aizsardzības līdzekļu pārdošanas sektorā

04.11.2022 07:24:00

Graudu, rapša un pākšaugu uzpircējs un eksportētājs, kā arī lauksaimniecības preču tirgotājs SIA “Scandagra Latvia” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 129,4 milj. EUR (+16,6%, salīdzinot ar 2020.gadu), savukārt tā peļņa pēc nodokļu nomaksas veidoja 643,7 tūkst. EUR. Uzņēmuma vadība ieteikusi pērn gūto peļņu izlietot iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai. Jānorāda, ka, balstoties uz Lursoft Multi atskaites datiem, aizvadītā gada apgrozījuma rezultāts bijis augstākais visā SIA “Scandagra Latvia” darbības laikā.

SIA “Scandagra Latvia” šogad plāno nostiprināt savas pozīcijas graudaugu un augu aizsardzības līdzekļu, minerālmēslu un kaļķa pārdošanas sektorā, piedāvājot gudrus risinājumus lauksaimniecībai. Uzņēmums turpinās attīstīt savu konsultantu zināšanas, kā arī pilnveidos ekskluzīvo augu aizsardzības līdzekļu un sēklu piedāvājumu.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Scandagra Latvia” ar savām struktūrvienībām pārstāvēta visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma struktūrvienības atrodas Saldū, Daugavpilī, Elejā, Valmierā, Liepājā un Rēzeknē. Pērn uzņēmumā kopumā nodarbināti 56 strādājošie.

SIA “Scandagra Latvia” reģistrēta 2009.gadā un pieder zviedru “Scandagra Group” AB.