“WURTH” turpinājis kāpināt savu apgrozījumu

07.11.2022 05:52:00

Neraugoties uz to, ka SIA “WURTH” 2021.gadā nav izdevies sasniegt savu plānoto apgrozījumu, uzņēmums spējis palielināt rādītāju, tam pagājušajā gadā sasniedzot 11,19 milj EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 8,3%. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka ar apgrozījuma pieaugumu vairumtirgotājs strādājis jau kopš 2010.gada.

Pērn apgrozījuma izaugsmes un investīciju ietekmē palielinājusies arī SIA “WURTH” peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas pieaugusi līdz 735,9 tūkst. EUR.
SIA “WURTH” plāno nostiprināt esošās tirgus pozīcijas un uzsākt projektu, kas nākotnē ļaus izmantot e-komercijas iespējas. 

SIA “WURTH” pamatdarbība saistīta ar stiprinājumu, skrūvju, auto un celtniecības ķīmijas, profesionālo un pneimatisko instrumentu, kā arī darba aizsardzības līdzekļu, darba apģērbu un piederumu vairumtirdzniecību. Uzņēmums 2021.gadā ar darba vietām nodrošināja 145 darbiniekus.

Lursoft dati rāda, ka Šveices kapitāla uzņēmums aizvadītajā gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 3,5 milj. EUR, tostarp 0,99 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,48 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.