Rēdliham piederošā "Miķeļa alus darītava" izslēgta no PVN reģistra

22.11.2022 07:10:00

No PVN reģistra izslēgta Miķelim Rēdliham piederošā SIA “Miķeļa alus darītava”, liecina Lursoft Klientu Portfeļa sniegtā informācija. Uzņēmums bija PVN maksātājs teju kopš tā reģistrēšanas brīža 2012.gadā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Miķeļa alus darītava” nav iesniegusi pārskatus ne par 2020., ne arī 2021.gadu. Pēc Lursoft Multi atskaites datiem, visus darbības gadus, par kuriem alus ražotājs iesniedzis pārskatus, tas strādājis ar zaudējumiem. Kopš 2019.gada novembra uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs Miķelis Rēdlihs atstājis uzņēmuma vadību, uzticot vienīgā valdes locekļa amatu Andrim Vereščaginam.

Uz š.g. 14. novembri SIA “Miķeļa alus darītava” bija uzkrāts 60,1 tūkst. EUR liels nodokļu parāds. Tāpat arī uzņēmumam ir reģistrēti divi VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes piemēroti nodrošinājumi, kā arī pagājušā gada decembrī liegumu veikt visa veida pārreģistrāciju piemērojusi zvērināta tiesu izpildītāja.

Lursoft dati rāda, ka šobrīd SIA “Miķeļa alus darītava” nav reģistrēta ne saimnieciskās darbības apturēšana, ne arī maksātnespēja, darbības izbeigšana vai likvidācijas process.