SIA Rīgas krēslu fabrika gadu noslēgusi ar 22,014 tūkst.Ls zaudējumiem

22.05.2013 10:05:00

Krēslu ražotājs SIA Rīgas krēslu fabrika pērn aizvadījis savu četrpadsmito darbības gadu un, neskatoties uz konkurenci mēbeļu tirgū un vispārējo ekonomisko situāciju Latvijā, pat nedaudz palielinājis savu apgrozījumu. Uzņēmuma neto apgrozījums 2012.gadā palielinājies līdz 461,869 tūkst.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir pieaugums par nepilnu procentu jeb 4,231 tūkst.Ls. Analizējot uzņēmuma neto apgrozījumu pa ģeogrāfiskajiem tirgiem, redzams, ka lielāko daļu ieņēmumu SIA Rīgas krēslu fabrika guvusi Latvijā, taču produkcija eksportēta arī uz Norvēģiju, Vāciju, Poliju, Somiju, Zviedriju, Lielbritāniju, Nīderlandi un Lietuvu.

Pārskata gadā SIA Rīgas krēslu fabrika veikusi būtiskus ieguldījumus tehnoloģisko iekārtu iegādē, jaunu produktu dizaina un tehnoloģiju izstrādē, kā virzībā starptautiskajā tirgū. Kā norāda uzņēmuma vadība, pērn izstrādāti un ieviesti ražošanā vairāk kā pieci jaunu krēslu modeļi, tia skaitā auditoriju, bāru krēsli, savukārt Rīgas krēslu fabrikas ražotā taburete Bloom ieguvusi prestižo starptautiskā dizaina balvu “red dot 2012”.

Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 22,014 tūkst.Ls zaudējumiem.

Lursoft datu bāzēs esošā informācija liecina, ka SIA Rīgas krēslu fabrika īpašnieki ir Aldis Circenis un Miks Dzelde. A. Circenis vēl bez SIA Rīgas krēslu fabrika ir arī SIA COPPA LTD, SIA B 177 un SIA KROŅSTRAUTS kapitāldaļu turētājs.