Automobiļu tehniskās apskates veicējs AUTEKO & TUV LATVIJA palielinājis apgrozījumu

19.04.2023 08:24:00

SIA “AUTEKO & TUV LATVIJA – TUV Rheinland grupa”, kas veic automobiļu tehnisko apskati Rīgā, Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Jēkabpilī, Madonā, Preiļos un Aizkrauklē, 2022. gadā palielinājis apgrozījumu līdz 8,85 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 11%. Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 698,66 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka aizvadītajā gadā uzņēmums bija darba devējs 172 darbiniekiem. Tas valsts kopbudžetā nodokļu maksājumos samaksājis 3,7 milj. EUR, tostarp 1,3 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,66 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Šogad SIA “AUTEKO & TUV LATVIJA – TUV Rheinland grupa” plāno piedalīties VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” organizētajā iepirkuma procedūrā – atklātajā konkursā par transportlīdzekļu tehniskās kontroles pakalpojumiem tehniskās apskates ietvaros. Iepirkumā izsludinātas 33 lotes, kur katras lotes uzvarētājam ir ekskluzīvas tiesības sniegt tehniskās apskates pakalpojumus noteiktā reģionā. Uzņēmums piedalīsies visās deviņās lotēs, kurās jau veic transportlīdzekļu tehniskās kontroles pakalpojumus, kā arī jaunajā tehniskās apskates pakalpojuma sniegšanas vietā Līvānos. “Ar uzņēmuma īpašumā esošajiem resursiem, infrastruktūru un pieredzi, kā arī pieejamiem finanšu rezultātiem uzņēmuma vadībai ir pamatota pārliecība par labvēlīgu rezultātu iepirkumu procedūrā,” teikts SIA “AUTEKO & TUV LATVIJA – TUV Rheinland grupa” vadības ziņojumā.