"Oribalt Rīga" palielinājis apgrozījumu līdz 28,68 milj. EUR

04.07.2023 06:48:00

Farmaceitisko izstrādājumu un medicīnisko preču vairumtirgotājs SIA “Oribalt Rīga” 2022. gadā palielinājis apgrozījumu par 14,33%, rādītājam sasniedzot 28,68 milj. EUR. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka aizvadītā gada apgrozījuma rezultāts ir augstākais visā SIA “Oribalt Rīga” pastāvēšanas vēsturē. Uzņēmuma peļņa pagājušā gadā gan samazinājusies līdz 134,84 tūkst. EUR.

Aizvadītajā gadā SIA “Oribalt Rīga” turpināja attīstīt zāļu vairumtirdzniecību, kā arī farmaceitisko produktu izplatīšanu un loģistikas pakalpojumus. Zāļu, medicīnas ierīču un veselības veicināšanas produktu virzīšanai tirgū tika turpināta aktīva darbība klīnisko pētījumu jomā. Pērn SIA “Oribalt Rīga” arī veiksmīgi īstenojusi vairākus kvalitātes sistēmas uzlabojumus.

Šogad SIA “Oribalt Rīga” plāno turpināt palielināt zāļu un citu medicīnas preču sortimentu un pārdošanas apjomu, kā arī palielināt lojālo klientu loku aptieku un ārstniecības iestāžu vidū. Lai nodrošinātu sekmīgu uzņēmuma attīstību, ir ieplānots turpināt kvalitātes sistēmas uzlabošanu. SIA “Oribalt Rīga” plāno aktīvu darbu pie uzvarēto konkursu palielināšanas 2023. gadā.

Lursoft dati liecina, ka 1994. gadā reģistrētā SIA “Oribalt Rīga” kapitāldaļu turētājs ir SIA “Oribalt Group”, kura īpašnieki, savukārt, ir igauņu AS “Oribalt Tallinn”, somu “Galubaltis” Ky, somu “Lanstu” Oy, Audrius Pivoras un Aļona Zotova. Pērn SIA “Oribalt Rīga” ar darba vietām nodrošināja 79 darbiniekus, kopumā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājot 2,03 milj. EUR.