SIA Lietišķās kreativitātes grupa grib veidot projektus Krievijā un Skandināvijā

24.05.2013 15:18:00

Pērn SIA Lietišķās kreativitātes grupa turpinājusi veiksmīgi realizēt programmu Māmiņu Klubs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. SIA Lietiškās kreativitātes grupa investējusi līdzekļus jaunas interneta lapas uzturēšanas sistēmas izveidē, kas, kā norāda uzņēmuma vadība, turpmāk palīdzēs ietaupīt līdzekļus un dos iespēju attīstīt jaunus projektus uz jau izstrādātās bāzes.

Tāpat arī, lai realizētu līdzīgus projektus kā Latvijā arī Krievijā un Skandināvijas valstīs, uzņēmums uzsācis kontaktu dibināšanu.

SIA Lietišķās kreativitātes grupa pagājušajā gadā strādājusi ar 460,983 tūkst.Ls apgrozījumu, gadu noslēdzot ar 15,044 tūkst.Ls peļņu. 2011.gadā, lai arī uzņēmums strādājis ar mazāku apgrozījumu, gads noslēgts ar peļņu. Salīdzinot ar 2011.gadu, pērn novērots pieaugums teju visās uzņēmuma izmaksu kategorijās izņemot pārdošanas izmaksas, kas sarukušas par 11,009 tūkst.Ls.

SIA Lietišķās kreativitātes grupa nodarbojas ar mediju programmu izstrādi, kas vienoti darbojas televīzijā, populārajā presē un internetā. Tāpat arī uzņēmums veic pētījumus sabiedriskajās un humanitārajās zinātnēs.

SIA Lietišķās kreativitātes grupa reģistrēta 2001.gadā ar nosaukumu SIA VOGA VOGA. Uzņēmuma īpašnieki ir Didzis Salaks, Andrejs Salaks un Sandija Salaka.