Rēzeknes gaļas kombināta apgrozījums audzis par 20,4%

31.07.2023 07:28:00

Aizvadītajā gadā SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” apgrozījums palielinājies par 20,4%, sasniedzot 62,67 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Pagājušajā gadā arī augusi gaļas pārstrādes uzņēmuma peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas pieaugusi līdz 1,21 milj. EUR. Lursoft dati rāda, ka 2022. gadā SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” bija darba devējs 546 darbiniekiem, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 3,05 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 1,47 milj. EUR. Uzņēmuma kopējie maksājumi valsts kopbudžetā pērn sasniedza 7,19 milj. EUR.

SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” 2022. gadā turpināja ieguldīt līdzekļus iekārtu un tehnoloģisko procesu uzturēšanā un modernizācijā. Uzņēmums saņēmis atbalstu projektā “Ražotnes paplašināšana”.

“2023. gadā uzņēmuma darbība tiek pielāgota ģeopolitiskajai situācijai pasaulē. Uzņēmuma darbību šogad ietekmē arī Krievijas iebrukums Ukrainas teritorijā 2022. gada februārī,” teikts SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” vadības ziņojumā, norādot, ka nav stabilitātes energoresursu, degvielas un izejvielu cenām.

Šogad SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” vadība lielu vērību pievērsīs nemainīgi augstas produkcijas kvalitātes nodrošināšanai, ražošanas procesu efektīvai attīstībai un turpmākai uzņēmuma darbības efektivizēšanai. “Produktu augstas kvalitātes nodrošināšana un darba ražīguma kāpināšana ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem uzņēmuma konkurētspējas paaugstināšanai,” norādīts SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” vadības ziņojumā.

SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” patiesie labuma guvēji ir Bislans Abdulmuslimovs, Roza Džamaldajeva, Sergejs Kuzņecovs un Guntis Piteronoks.