SIA DOUGLAS LATVIA šogad cer saglabāt stabilu apgrozījuma pieaugumu

27.05.2013 15:54:00

Kosmētikas un parfimērijas preču mazumtirgotājs SIA DOUGLAS LATVIA 2012.gadā palielinājis savu apgrozījumu par 9,57%, sasniedzot 10,039 milj.Ls. Pērn mazumtirgotājam ir izdevies samazināt savu saistību apjomu, kā arī samazināt nelikvīdo preču krājumu apjomu, tādejādi nostabilizējot uzņēmuma finanšu rādītājus. Pārskata gadu SIA DOUGLAS LATVIA noslēdzis ar 404,387 tūkst.Ls peļņu, kas ir būtisks uzlabojums pēc 2011.gadā gūtajiem 65,561 tūkst.Ls zaudējumiem.

Aizvadītajā gadā uzņēmums lielu uzmanību veltījis veikalu darbības efektivizācijai un optimizācijai. SIA DOUGLAS LATVIA realizējis sortimenta paplašināšanu un efektivizēšanas pasākumus, ieviešot jaunas preču grupas un preču zīmolus, atsakoties no produktu grupām ar zemu pieprasījuma līmeni. Šogad uzņēmuma vadība paredzējusi turpināt strādāt ar peļņu, saglabājot stabilu apgrozījuma pieaugumu. Esošā budžeta gada ietvaros iecerēta atsevišķu veikalu vizuālā tēla uzlabošana, atjaunojot mēbeles un veicot kosmētiskos remontus. Tāpat arī paredzēts turpināt darbu pie jaunu preču grupu un jaunu preču zīmolu apgūšanas.

SIA DOUGLAS LATVIA pārstāv zīmolu Douglas un Kolonna, kas aptver 28 parfimērijas un kosmētikas preču veikalus visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums dibināts 2001.gadā ar nosaukumu SIA KOLONNA PARFIMĒRIJA un ir iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā veiksmīgāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā. SIA DOUGLAS LATVIA vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA DOUGLAS BALTIC, kas, savukārt, pieder Lietuvas FRAGRANCES INTERNATIONAL, UAB un Nīderlandes Douglas Investment B.V.