Par “DOJUS Latvija” valdes priekšsēdētāju iecelts Oskars Zīriņš

05.09.2023 07:11:00

Vakar, 4. septembrī, izmaiņas reģistrētas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības uzņēmuma SIA “DOJUS Latvija” valdes sastāvā, liecina Lursoft izziņas informācija. No valdes priekšsēdētāja amata atcelts Vitalis Vasylius, kurš minēto amatu ieņēma no 2022. gada maija, un viņa vietā iecelts Oskars Zīriņš. Lursoft dati rāda, ka iepriekš amatus citu uzņēmumu valdēs vai padomēs Oskars Zīriņš nav ieņēmis.

Darbu SIA “DOJUS Latvija” valdē turpina Laura Timofejeva, kura valdes locekles amatu šajā uzņēmumā ieņem kopš aizvadītā gada janvāra.

Pagājušajā gadā SIA “DOJUS Latvija” kāpināja apgrozījumu līdz 44,20 milj. EUR, kas ir par 61,11% vairāk nekā gadu iepriekš. Pērn arī augusi SIA “DOJUS Latvija” peļņa pēc nodokļiem, rādītājam sasniedzot 1,59 milj. EUR.

Šogad SIA “DOJUS Latvija” turpinās savu darbību, lai nostiprinātu savas vadošās pozīcijas Latvijas tirgū. Uzņēmums plāno apgrozījuma pieaugumu līdzvērtīgu 2022. gada līmenim, uzturot kvalitatīvas attiecības ar esošajiem klientiem, piesaistot jaunus klientus un nodrošinot augstu pēcpārdošanas servisu.

Lietuviešu DOJUS agro UAB piederošais SIA “DOJUS Latvija” pērn bija darba devējs 90 darbiniekiem. Uzņēmums pagājušajā nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 9,2 milj. EUR.