“Latvijas Finieris Mežs” valdei pievienojies Uldis Urstiņš

16.10.2023 06:34:00

Aizvadītajā piektdienā, 13. oktobrī, SIA “Latvijas Finieris Mežs” valdei pievienojies Uldis Urstiņš, liecina Lursoft izziņas informācija. Citu uzņēmumu valdēs vai padomēs U. Urstiņš iepriekš nav ieņēmis amatus.

Līdz ar vēl viena valdes locekļa iecelšanu, līdzšinējam valdes loceklis Jānim Vugulam mainīts tiesību apjoms, paredzot, ka turpmāk viņš drīkst pārstāvēt SIA “Latvijas Finieris Mežs” tikai kopā ar vismaz vēl vienu personu. Jānorāda, ka SIA “Latvijas Finieris Mežs” valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Agris Meilerts, kurš tiesīgs uzņēmumu pārstāvēt atsevišķi.

SIA “Latvijas Finieris Mežs” dibināts 2007. gadā un pieder AS “Latvijas Finieris”. Uzņēmums nodarbojas ar tā īpašumā esošo meža un nemeža zemju apsaimniekošanu, kā arī sniedz konsultācijas un pakalpojumus meža un nemeža īpašumu vērtības palielināšanā un ilgtermiņa apsaimniekošanā citiem meža īpašniekiem visā Latvijā. Pērn uzņēmums veica mežsaimnieciskos darbus 1780ha platībā. Pagājušā gadā īpašumu iegādē SIA “Latvijas Finieris Mežs” investējis 2,9 milj. EUR, savukārt kopējais īpašumu apjoms 2022. gada izskaņā bija 9945 ha.

2022. gadā SIA “Latvijas Finieris Mežs” apgrozījis 1,49 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 1,02 milj. EUR peļņu.