Palielināts "Lielvārds" pamatkapitāls

16.10.2023 06:47:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka grāmatu izdevēja SIA “Lielvārds” apmaksātais pamatkapitāls palielināts no 18 tūkst. EUR līdz 36 tūkst. EUR. Katra dalībnieka ieguldījums uzņēmuma pamatkapitālā dubultojies un procentuālais ieguldījums SIA “Lielvārds” pamatkapitālā nav mainījies, liecina Lursoft izziņas dati. Jānorāda, ka SIA “Lielvārds” kapitāldaļas vienādās daļās sadala Gribustu ģimenes locekļi – Elīna, Andris, Edgars, Jānis, Juris un Mārtiņš.

Grāmatu izdevējs SIA “Lielvārds” 2022. gadā palielinājis apgrozījumu līdz 4,96 milj. EUR, savukārt tā peļņa pēc nodokļiem samazinājās līdz 385,53 tūkst. EUR.

2022. gadu SIA “Lielvārds” uzsāka ar uzņēmuma stratēģijas, zīmola un grafiskās identitātes maiņu, prezentējot “Lielvārds 360” pieeju, ar kuru uzņēmums rada savstarpēji papildinošus produktus un pakalpojumus konkrētam mācību priekšmetam. Lai šo stratēģiju būtu iespējams īstenot, tika turpināts iepriekšējos gados uzsāktais darbs pie produktu attīstības komandas pārveides, ieviešot AGILE pieeju un tika papildināta darījumu attīstības komanda.