Tirdzniecības centram "MOLS" jauns īpašnieks

18.12.2023 06:42:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings vēsta par izmaiņām SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” dalībnieku sastāvā, kā arī amatpersonās. Kopš aizvadītā gada oktobra uzņēmuma kapitāldaļu turētājs bija AS “Signet Bank” piederošais SIA “Citra Developtment”, savukārt šī gada decembrī par SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” jauno dalībnieku kļuvis SIA “F 8”. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “F 8” kapitāldaļas vienādās daļās pieder Kristīnei Šulikai-Melešai un Mihailam Šulikam, savukārt uzņēmuma vienīgā valdes amatpersona ir Svetlana Novikova. Jānorāda, ka līdz ar īpašnieka maiņu Svetlana Novikova iecelta par SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” jauno vadītāju. Līdzšinējā SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” valdes amatpersona Diāna Stūrmane aizvien ir uzņēmuma prokūriste.

Lursoft dati rāda, ka SIA “F 8” vēl bez SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” pieder arī SIA “Veiksmes īpašumi”, kam, savukārt, pieder SIA “Dzintarkrasta priedes”, kas ir SIA “Rembates 4” kapitāldaļu turētājs. Pats SIA “F 8” 2022. gadā strādājis ar 91,86 tūkst. EUR apgrozījumu un 877,56 tūkst. EUR zaudējumiem.

SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” pārskatu par saimniecisko darbību 2022. gadā vēl nav iesniedzis. Aizpērn tā apgrozījums bija 2,16 milj. EUR, bet zaudējumi – 16,72 milj. EUR. Ar zaudējumiem uzņēmums strādājis kopš 2019. gada.

SIA “Tirdzniecības centrs “MOLS”” apmaksātais pamatkapitāls ir 4,69 milj. EUR.