“CV-Online Latvia” mainījis nosaukumu uz “Alma Career Latvia”

04.01.2024 06:33:00

Mainoties interneta personāla atlases uzņēmuma SIA “CV-Online Latvia” īpašnieka nosaukumam, jaunu nosaukumu ieguvis arī SIA “CV-Online Latvia”. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs OU CV-Online Estonia kļuvis par OU Alma Career Estonia, līdz ar to arī Latvijā reģistrētais uzņēmums pārtapis par SIA “Alma Career Latvia”.

Lursoft izziņā redzams, ka OU Alma Career Estonia reģistrēts 1996. gada novembrī, savukārt 1997. gada sākumā tas kļuvis arī par PVN maksātāju. Tāpat kā Latvijas uzņēmumam, arī Igaunijas kapitālsabiedrības pamatdarbības joma ir nodarbinātības aģentūru darbība.

Pēdējos gados SIA “Alma Career Latvia” strādājis ar apgrozījuma kāpumu, 2022. gadā rādītājam pieaugot jau 7,2 milj. EUR, bet peļņai pēc nodokļiem – 1,93 milj. EUR, sasniedzot savus vēsturiski augstākos rezultātus. “Uzņēmuma apgrozījuma pieaugums saistīts ar ekonomisko izaugsmi valstī aizpagājušā gada pirmajā pusgadā un zemajiem bezdarba rādītājiem, kas kopīgi sekmēja pieprasījumu pēc darbaspēka un līdz ar to arī pēc uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem,” teikts SIA “Alma Career Latvia” vadības ziņojumā. Vienlaikus tajā norādīts, ka saspīlētā ģeopolitiskā situācija pēc karadarbības sākšanās Ukrainā un tai sekojošā ekonomiskās situācijas pasliktināšanās negatīvi ietekmēja SIA “Alma Career Latvia” apgrozījuma dinamiku 2022. gada otrajā pusgadā.

2022. gadā SIA “Alma Career Latvia” bija darba devējs 35 darbiniekiem.