Lietoto preču tirgotājam SIA R.D.A. 13,62% apgrozījuma pieaugums

30.05.2013 16:19:00

Lietoto preču mazumtirgotājam SIA R.D.A. 2012.gads bijis veiksmīgs, ko vislabāk apliecina apgrozījuma un peļņas pieaugums. Mazumtirgotāja apgrozījums pērn sasniedzis 5,708 milj.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir pieaugums par 13,62%. Uzņēmuma vadība norāda, ka SIA R.D.A. apgrozījuma pieaugumu sekmējusi jaunu struktūrvienību atvēršana un darbības efektivitātes uzlabošana, paaugstinot darbinieku kvalifikāciju. Pārskata gadu SIA R.D.A. noslēdzis ar 291,936 tūkst.Ls lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Jaunajā pārskata gadā uzņēmums paredzējis turpināt darbu pie sava veikalu tīkla paplašināšanas, kā arī palielināt importēto lietoto preču apjomus, nostabilizējot savas pozīcijas lietoto apģērbu mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības tirgū. Kā norāda vadība, turpmākajos gados iecerēts palielināt eksporta apjomus, paplašinot uzņēmuma šķirotavu, un attīstīt jaunus eksporta produktus.

SIA R.D.A. ir vadošais lietotu apģērbu tirgotājs Latvijā, kurš pēdējo gadu laikā ir uzsācis arī lietotu apģērbu vairumtirdzniecību un eksportu uz trešajām pasaules valstīm (Togo, Beninu, Pakistānu). Uzņēmumā pērn nodarbināti 362 darbinieki.