Rotaļlietu tirgotājs "Anvol" pērn strādājis ar apgrozījuma pieaugumu

07.03.2024 09:20:00

Rotaļlietu tirgotājs SIA “ANVOL” 2023. gadā kāpinājis savu apgrozījumu līdz 9,72 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn tirgotāja apgrozījums audzis par 8,38%, bet peļņa pēc nodokļiem par 4,9%, sasniedzot 643 tūkst. EUR.

Šogad SIA “ANVOL” paredzējis turpināt palielināt apgrozījumu, paplašināt esošās tirdzniecības vietas un preču sortimentu. “Tā īstenošanai nepieciešama loģistikas optimizācija, lai turpinātu attīstīt esošo veikalu veiksmīgāku pārdošanas stratēģiju, piesaistot klientus ar papildu pārdošanas aktivitātēm,” vadības ziņojumā skaidrojis SIA “ANVOL”. Uzņēmums arī norādījis, ka plāno atvērt jaunu mazumtirdzniecības vietu Rīgā. Tāpat kā 2023. gadā, arī šogad SIA “ANVOL” atvēlēs procentuāli lielāku finansējumu mārketinga un tirdzniecības veicināšanas aktivitātēm, kas palīdzēs uzņēmumam sasniegt apgrozījuma mērķus.

SIA “ANVOL” reģistrēts 1997. gadā un pieder trīs fiziskām personām no Igaunijas. Pērn SIA “ANVOL” bija darba devējs 77 darbiniekiem. Lursoft dati rāda, ka uzņēmumam šobrīd reģistrētas deviņas aktīvas struktūrvienības, tostarp noliktava un astoņi “XS Rotaļlietas” veikali.