“FN-Serviss” apgrozījums audzis par 13,04%

07.03.2024 10:26:00

Laika periodā no 2022. gada 1. oktobra līdz 2023. gada 30. septembrim SIA “FN-Serviss” strādājis ar 6,86 milj. EUR apgrozījumu, kas ir par 13,04% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Lursoft esošā informācija. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 183,59 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Savā vadības ziņojumā SIA “FN-Serviss” norādījis, ka apgrozījuma palielinājums skaidrojams gan ar apjoma palielinājumu, gan arī ar preču, izejmateriālu un ārpakalpojumu iepirkumu cenu kāpumu, kas daļēji tika pārnests uz preču un pakalpojumu cenām.

SIA “FN-Serviss”  ir piecas reģionālās struktūrvienības: Valmierā, Jelgavā, Ventspilī, Daugavpilī un Liepājā, kā arī birojs/ veikals un preču noliktava Rīgā. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 116 darbinieki

2002. gadā dibinātā SIA “FN-Serviss” pamatdarbība saistīta ar pakalpojumu sniegšanu ugunsdrošības, darba aizsardzības, automātisko ugunsaizsardzības sistēmu apkalpošanā, dūmvadu un ventilācijas sistēmu pārbaudē un tīrīšanā, kā arī ugunsdrošības un vides aizsardzības preču realizāciju. Uzņēmuma pakalpojumu un preču realizācijas pamata tirgus ir Latvija. Eksports veido 28% no SIA “FN-Serviss” apgrozījuma. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir SIA “FN-SERVISS GRUPA” (57%) un SIA “VALPRO” (43%), savukārt patiesais labuma guvējs – Edgars Rozentāls.