Picēriju tīklam "Pica Lulū" jauna komercķīla

27.03.2024 09:42:00

Jauna komercķīla reģistrēta picēriju tīkla “Pica Lulū” īpašniekam SIA “Later Ltd”, rāda Lursoft pieejamā informācija. Vakar reģistrētā komercķīla ir vienīgā aktīvā ķīla, kas šobrīd reģistrēta SIA “Later Ltd”. Pēdējā no iepriekšējos gados reģistrētajām komercķīlām dzēsta aizvadītā gada augustā.

Lursoft izziņā redzams, ka vakar reģistrētās komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 182 tūkst. EUR. Komercķīlas ņēmējs ir AS “Swedbank”. Saskaņā ar komercķīlas līgumu, komercķīla nodrošina aizdevuma un kredītlīnijas līgumus.

Picēriju tīkls “Pica Lulū”, kas pieder SIA “Later Ltd”, 2022. gadā strādājis ar 7,76 milj. EUR lielu apgrozījumu, kas ir par aptuveni 36% lielāks nekā 2021. gadā. Uzņēmums iesniegtajā gada pārskatā norādījis, ka apgrozījuma pieaugums saistīts ar papildu mārketinga aktivitātēm, Wolt un Bolt piegādes platformu izmantošanu un jaunu struktūrvienību atvēršanu. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka SIA “Later Ltd” peļņa aizpērn bijusi par 14,3% mazāka nekā gadu iepriekš. Peļņu samazinājis ražošanas izmaksu pieaugumus. Jānorāda, ka 2022. gadu SIA “Later Ltd” noslēdza ar 257,8 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

SIA “Later Ltd” reģistrēts 1993. gadā, uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Pēteris Ints Ruģelis un Elmārs Rolands Tannis.