“Hansa Flex Hidraulika” apgrozījums palielinājies līdz 15,30 milj. EUR

11.04.2024 09:24:00

SIA “Hansa Flex Hidraulika” apgrozījums 2023. gadā palielinājies līdz 15,30 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn hidraulikas savienojumu un piederumu tirgotāja apgrozījums audzis par 8,37%. Pieaugumu uzņēmums skaidro ar iepirkumu un pārdošanas cenu kāpumu Latvijā un pasaules tirgū, kā arī ar darbinieku augsto motivāciju. Pagājušo gadu SIA “Hansa Flex Hidraulika” noslēgusi ar 2,56 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Pērn SIA “Hansa Flex Hidraulika” strādāja 139 darbinieki, uzņēmumam valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 1,05 milj. EUR un iedzīvotāju ienākuma nodoklī 0,52 milj. EUR.

SIA “Hansa Flex Hidraulika” savu darbību veic divdesmit vienā filiālē dažādos Latvijas reģionos. Pagājušajā gadā uzņēmums veicis darbu pie esošo filiāļu sakārtošanas un pielāgošanas vienotas koncepcijas ietvaros, izmantojot mārketinga instrumentus efektīvam pārdošanas darbam un darbam ar klientiem.

Šogad SIA “Hansa Flex Hidraulika” paredzējusi orientēties uz servisa paplašināšanu agregātu un cilindru būvē, kā arī ciešāka kontakta uzturēšanu ar klientiem, nodrošinot optimālu informācijas apriti par piedāvātajiem produktiem un jaunumiem. Balstoties uz esošo tirgus situāciju, SIA “Hansa Flex Hidraulika” šogad prognozē apgrozījumu aizvadītā gada līmenī.

SIA “Hansa Flex Hidraulika” reģistrēta 1999. gadā un vienādās daļās pieder Ričardam Malaiškam no Lietuvas un Hansa-Flex International GmbH no Vācijas. Uzņēmuma apmaksāto pamatkapitālu veido 20,76 tūkst. EUR.