"Clean R" 2023. gadā apgrozījis 42,73 milj. EUR

08.05.2024 10:41:00

Atkritumu apsaimniekotāja SIA “Clean R” apgrozījums, salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn sarucis par 12,98%, samazinoties līdz 42,73 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. 2023. gadu SIA “Clean R” noslēdzis ar 4,49 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Uzņēmuma sniegtie sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumi pieejami Rīgā, Jūrmalā, Ropažu, Siguldas, Ogres, Dienvidkurzemes, Ķekavas, Ādažu, Jelgavas, kā arī Krāslavas novados. Jānorāda, ka pērn uzņēmums aktīvi piedalījās pašvaldību un citu pasūtītāju izsludinātajos iepirkumos par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu.

Turpinot darbību 2024. gadā, SIA “Clean R” fokusēsies uz ilgtspējīgu un videi draudzīgu risinājumu ieviešanu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšanā, kā arī turpinās attīstīt dažādu dalīti vāktu atkritumu veidu, piemēram, tekstila un bioloģiski noārdāmo atkritumu, infrastruktūras palielināšanu. Uzņēmums ir izvirzījis mērķi uzsākt tekstila atkritumu pārstrādi, kā arī iesaistīties pārtikas eļļu pārstrādes biznesa segmentā.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Clean R” reģistrēts 2004. gadā. Lursoft izziņā redzams, ka pērn atdalītas daļas no uzņēmuma, pievienojot tās SIA “CleanR Verso”, SIA “Vizii Urban” un SIA “CleanR Trademark”, tādējādi nodalot atsevišķus SIA “Clean R” biznesa virzienus, lai veicinātu katra virziena straujāku attīstību un ilgtspēju.