Par SIA Liepājas Kafijas Fabrika īpašnieku kļūst SIA Aktīvu pārvaldīšanas kompānija “Rietumu investīciju grupa”

12.06.2013 08:05:00

Vērienīgas izmaiņas vakar reģistrētas SIA Liepājas Kafijas Fabrika juridiskajos datos, liecina Klientu Portfelis. 11.jūnijā mainīts gan uzņēmuma dalībnieks, gan amatpersonas un juridiskā adrese.

Par Kafijas Fabrikas jauno kapitāldaļu turētāju līdzšinējā SIA DIKK vietā kļuvis Ukrainas SIA Aktīvu pārvaldīšanas kompānija “Rietumu investīciju grupa”. Līdz ar īpašnieka maiņu uzņēmumā iecelta jauna valde, kas palaban darbojas vienas personas sastāvā – valdes locekļa pienākumus pilda Ukrainas pārstāvis Romans Pasternaks (Roman Pasternak). Līdz ar to vakar beigušās amatpersonu pilnvaras SIA Liepājas Kafijas Fabrika līdzšinējai valdes priekšsēdētājai Zofikai Kuļikai un valdes locekļiem Ludmilai Kozlovai un Romānam Dolgopolovam.

SIA Liepājas Kafijas Fabrika padomē par padomes priekšsēdētāju iecelts Boris Dubovijs (Borys Dubovyy), par viņa vietnieku – Francois Jans Lavooijs (Francois Jan Lavooij), bet padomes locekli – Jaroslavs Voljnets (Yaroslav Volynets).

SIA Liepājas Kafijas Fabrika vakar arī mainījusi savu juridisko adresi no Piedrujas ielas 5 Rīgā uz Grīzupes ielu 2 Liepājā, t.i., Liepājas cukurfabrikas teritoriju.

Klientu Portfelis jau vēstīja, ka mēneša sākumā SIA Liepājas Kafijas Fabrika reģistrējusi jaunu komercķīlu par 2,152 milj.Ls, ieķīlājot savu mantu, kurā ietilpst arī uzņēmuma preču zīmes.