AS Trikātas siers valdē ieceļ Juri Cīruli

08.08.2013 07:38:00
Vakar, 7.augustā, AS Trikātas siers valdē par valdes locekli iecelts Juris Cīrulis, kurš ieņēmis Raisas Jablonskas vietu. R. Jablonska amatu uzņēmuma valdē ieņēma jau kopš 2005.gada un patlaban, kā liecina Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija, nav ne dalībniece, ne amatpersona nevienā no Latvijā reģistrētajiem uzņēmumiem. Atšķirībā no kādreizējās valdes locekles, Juris Cīrulis patlaban ieņem vairākus amatus, tostarp ir arī SIA DIŽBRIEŽI valdes priekšsēdētājs un Lauksaimniecības pakalpojumu piensaimnieku kooperatīvās sabiedrības TRIKĀTA KS valdes loceklis. Papildus tam, J. Cīrulis ir arī SIA DIŽBRIEŽI kapitāldaļu turētājs, Valmieras rajona Kauguru pagasta zemnieku saimniecības BRIEŽI īpašnieks un Kauguru kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības kapitāldaļu turētājs.

Papildus izmaiņām valdē vakar arī reģistrētas izmaiņas AS Trikātas siers padomē, kur par padomes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais loceklis Uldis Krievārs, savukārt līdzšinējās padomes locekles Ineses Alpas vietā iecelta Ina Stankaniča.

2012.gadā AS Trikātas siers strādājis ar 2,935 milj.Ls apgrozījumu, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas samazinājusies līdz 3,290 tūkst.Ls. Piena pārstrādes un siera ražošanas uzņēmums reģistrēts pirms 20 gadiem, 1993.gada 16.martā.