SIA North Hub Services zaudējumi pērn pieauguši līdz 3,269 milj.Ls

16.08.2013 15:16:00

Aizvadītajā gadā SIA North Hub Services turpinājis sniegt pilna servisa virszemes pakalpojumus jau esošajiem klientiem: Air Baltic Corporation, Turkish Airlines, Utair un Transaero, kā arī piesaistījis jaunus klientus.

Viens no nozīmīgākajiem SIA North Hub Services notikumiem 2012.gadā bijusi meitas uzņēmuma Havas Germany GmbH nodibināšana, lai sniegtu pasažieru virszemes apkalpošanas pakalpojumus lielākajās Vācijas lidostās.

2012.gadā SIA North Hub Services apgrozījums sarucis līdz 4,937 milj.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir kritums par gandrīz divdesmit procentiem. Pārskata gadā arī pieauguši zaudējumi, kas palielinājušies līdz 3,269 milj.Ls.

Kā norāda uzņēmuma vadība, tā finanšu rezultātus galvenokārt 2012.gadā negatīvi ietekmējis Air Baltic reisu samazinājums attiecībā pret plānoto apjomu, kā arī nespēja savlaicīgi piesaistīt SIA North Hub Services nepieciešamo finansējumu, kas radījis papildus izmaksas par novēloti veiktiem nodokļu un citiem maksājumiem. Pārskata gadā SIA North Hub Services arī slēdzis meitas uzņēmumus Zviedrijā un Somijā.

SIA North Hub Services dibināts 2009.gadā un pieder turku HAVAALANLARI YER HIZMETLERI ANONIM SIRKETI un Latvijā reģistrētajam Baltijas Aviācijas Sistēmas.