SIA Alpha Shipping Company izdevies samazināt zaudējumus

22.08.2013 11:27:00

Pērn SIA Alpha Shipping Company aizvadījusi savu astoņpadsmito gadu un, kā norāda uzņēmuma vadība, ekonomiskās krīzes ietekmē turpinājušās iepriekšējos gados sākušās negatīvās izmaiņas jūras pārvadājumu tirgū. Tomēr iepriekšējos gados uzkrātā pieredze uzņēmumam ļāvusi mobilizēt savus spēkus, lai pēc iespējas efektīvāk risinātu esošo situāciju un meklētu jaunus darbības virzienus.

2012.gadā SIA Alpha Shipping Company apgrozījis kopumā 2,545 milj.Ls, kas ir par 3,82% vairāk nekā gadu iepriekš. Aizvadītajā gadā uzņēmumam izdevies arī samazināt savus zaudējumus, kas sarukuši no 69,592 tūkst.Ls 2011.gadā līdz 46,937 tūkst.Ls pērn.

2012.gadā SIA Alpha Shipping Company uzsācis aktīvu investoru piesaistes procesu jaunu kuģu iegādei, šis process tiek turpināts arī šogad, vedot pārrunas ar ieinteresētajiem investoriem par turpmāko sadarbību.

SIA Alpha Shipping Company nodarbojas ar kravu pārvadājumu organizēšanu, kuģu aģentēšanu, kuģu fraktēšanu, kravu ekspedīciju un kuģu komerciālā, tehniskā un operatīvā menedžmenta pakalpojumu sniegšanu, kā arī veic finanšu investīijas dažādu sabiedrību akcijās.