Duntes namiem aizvadītais pārskata gads bijis īpaši veiksmīgs

01.11.2013 16:26:00

Biroja telpu iznomātājs SIA Duntes nami savā iesniegtajā gada pārskatā atzīst, ka starp pagājušā gada notikumiem, kas skāruši uzņēmumu, noteikti būtu jāizceļ vairāki noslēgtie ilgtermiņa nomas līgumi ar starptautiskiem uzņēmumiem, kas ļoti būtiski samazinājis ēkas vakanto telpu īpatsvaru.

SIA Duntes nami šogad iecerējis turpināt aktīvi piesaistīt jaunus nomniekus biroja ēkai ar mērķi iznomāt vakantās telpas. Tāpat arī uzņēmums paredzējis būtiski pārskatīt līgumattiecības ar SIA Premium Medical, kas aizņem 12% no ēkas iznomājamās platības, tādejādi būtiski palielinot ieņēmumus no šo telpu iznomāšanas.

Aizvadītajā pārskata gadā SIA Duntes nami apgrozījuši 651,414 tūkst.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir pieaugums par 62,90%. Uzņēmumam arī izdevies izkļūt no zaudējumiem un gadu noslēgt ar 75,717 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Starp SIA Duntes nami mērķiem 2013./2014.gadā atrodams arī lēmums nodrošināt biroja ēkas pakalpojumu nemainīgu kvalitāti, kā arī sabalansēt izdevumus attiecībā pret ieņēmumiem no pamatdarbības un veikt pasākumus ēkas energoefektivitātes uzlabošanai.

SIA Duntes nami reģistrēti 2004.gadā un pieder zviedru ABPF Duntes (Lat) AB.