Par SIA Europas biznesa centrs vienīgo īpašnieci kļuvusi SIA Jaunā Teika

12.11.2013 15:27:00

Klientu Portfeļa monitoringa dati liecina, ka par 2008.gadā reģistrētā SIA Europas biznesa centrs vienīgo īpašnieci kļuvusi SIA Jaunā Teika. Iepriekš ar nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu saistītā uzņēmuma dalībnieku vidū bijis atrodams arī lietuviešu UAB "HANNER PROPERTY" un SIA Jaunā Teika līdzīpašnieks Mindaugas Valuckas.

Lursoft rīcībā esošā informācija rāda, ka SIA Jaunā Teika daļas pieder Lietuvā reģistrŗtajam AB Hanner un Mindaugam Valuckam.

SIA Europas biznesa centrs aizvadītajā gadā apgrozījis 1,554 milj.Ls, gadu noslēdzot ar 4,168 tūkst.Ls zaudējumiem. Gada pārskatā norādīts, ka uzņēmumā pērn strādājis 1 darbinieks.

Patlaban SIA Europas biznesa centrs reģistrēta arī aktuāla komercķīla, kuras ņēmējs ir AS Swedbank, savukārt parādnieks – SIA Jaunā Teika. Ķīlas nodrošināto prasījuma maksimālo summu veido 50,429 milj.Ls, pat labu komercbankai ieķīlātas gan prasījuma tiesības, gan ķermeniskie pamatlīdzekļi, nemateriālie ieguldījumi, krājumi un vērtspapīri, obligācijas un cita līdzdalība kapitālsabiedrību kapitālā.