SIA Dinair Filton pērn izdevies audzēt apgrozījumu par 175,78%

13.11.2013 08:44:00

Gaisa filtru ražotājs un tirgotājs SIA Dinair Filton pārskata periodā no 2012.gada 1.septembra līdz šā gada 31.augustam apgrozījis kopumā 2,951 milj.Ls, kas, salīdzinājumā ar iepriekšējo periodu, ir pieaugums par 175,78%. Ievērojami kāpusi arī uzņēmuma peļņa, kas gada laikā pieaugusi no 30,888 tūkst.Ls līdz 235,359 tūkst.Ls pēc nodokļu nomaksas.

SIA Dinair Filton iesniegtajā pārskatā norāda, ka aizvadītajā periodā uzņēmuma ražošanas procesā notikušas būtiskas izmaiņas. 2013.gada sākumā SIA Dinair Filton noīrējis papildus telpas Olaines Industriālajā parkā. Uzņēmuma vadība arī norāda, ka, lai nodrošinātu efektīvu ražošanas attīstīšanu, veiktas investīcijas gan jaunajās telpās, gan aprīkojumā, maksimāli pielāgojot telpas ražošanas procesiem.

Pārskata periodā SIA Dinair Filton parakstījis sadarbības līgumus ar jauniem klientiem, līdz ar to uzsākot jaunu produktu ražošanu, kā arī uz Latviju pārceļot dažu produktu ražošanu, kurus pirms tam ražojusi uzņēmuma mātes kompānija.

SIA Dinair Filton vadība norāda, ka 2014.gadā uzņēmums paredzējis palielināt produktu attīstīšanu un dažādot produktu klāstu, piesaistot arī jaunus klientus. Jaunajā gadā uzņēmums plānojis iegādāties jaunas iekārtas gaisa filtru ražošanai, palielināt produkcijas sortimentu, palielināt noliktavas un ražošanas platības, palielinot arī darbinieku štatu par 30 cilvēkiem.

Olaines uzņēmums SIA Dinair Filton reģistrēts 2006.gadā un pieder zviedru Dinair Filton AB.