Likvidēts SIA AMULIS

15.11.2013 10:21:00

Vakar, 14.novembrī, likvidēts SIA AMULIS. Kā rāda uzņēmuma pēdējā iesniegtā gada pārskata informācija, tā pamatdarbība bijusi saistīta ar piena, piena produktu, olu un pārtikas tauku un eļļas vairumtirdzniecību.

Maksātnespējas reģistrā atrodamās ziņas liecina, ka pagājušā gada martā ticis pasludināts SIA AMULIS maksātnespējas process. Tas izbeigts šā gada novembra sākumā, jo kreditori nav iebilduši pret administratores sastādīto kreditoru prasījumu segšanas plānu. Jāpiebilst, ka uzņēmumam bijuši piemēroti arī divi nodrošinājumi. Senākais no tiem, 2004.gadā VID Kurzemes nodokļu un muitas administrācijas piemērotais, noteicis aizliegumu visa veida pārreģistrācijai, savukārt zvērinātā tiesu izpildītāja piemērotais nodrošinājums, kas bijis spēkā kopš pagājušā gada septembra, liedzis atsavināt kapitāldaļas, mainīt daļu nominālvērtību, kā arī aizliedzis veikt darbības, kas samazina uzņēmuma īpašniecei piederošo daļu vērtību.

SIA AMULIS dibinātājs 2001.gadā bijis Armands Čerņevskis, savukārt pēdējos divus gadus visas uzņēmuma daļas piederējušas Tatjanai Ļjaško, kura patlaban ir SIA CeReTrans, SIA Pixel Box, SIA Delta Group un SIA VIKONS INVEST dalībniece.