Par SIA NAUTA jauno valdes locekli kļuvusi Maija Janisele

03.12.2013 15:32:00

Izmaiņas valdē vakar reģistrētas pārtikas produktu vairumtirgotājam SIA NAUTA, informē Klientu Portfelis. Jaunākie dati rāda, ka SIA NAUTA valdi pametis uzņēmuma īpašnieks Māris Makstnieks, un viņa vietā stājusies Maija Janisele.

Jānorāda, ka līdz ar izmaiņām amatpersonās, uzņēmumam reģistrēta arī jauna juridiskā adrese. Tā pārcelta no Sarkanmuižas dambja 4-16, Ventspilī uz Siguldas novada Ķipariem, Viršu ielu 13. Jānorāda, ka šī nav pirmā reize, kad tiek mainīta SIA NAUTA juridiskā adrese. Iepriekš tā atradusies gan Rīgā un Ventspilī, gan Stopiņu novadā.

Pēc Lursoft datu bāzēs atrodamās informācijas, jaunieceltajai SIA NAUTA valdes loceklei Maijai Janiselei šis ir pirmais tik augstais amats kādā no Latvijas uzņēmumiem, savukārt Māris Makstnieks pēc vairumtirgotāja valdes pamešanas turpina būt gan SIA NAUTA kapitāldaļu turētājs, gan arī SIA P.E.M.G. Trade līdzīpašnieks. Jāpiebilst, ka M. Makstnieka daļas abos uzņēmumos ir apķīlātas.

Aizvadītais gads SIA NAUTA nav bijis īpaši veiksmīgs. Uzņēmuma apgrozījums, salīdzinot ar 2011.gadu, pērn sarucis teju 4 reizes, samazinoties līdz 414,819 tūkst.Ls, kā rezultātā gads noslēgts ar 37,449 tūkst.Ls zaudējumiem.