Izbeigta SIA Baltic Production Company maksātnespēja

09.01.2014 11:24:00

Maksātnespējas datu bāzē pieejamā informācija rāda, ka vakar maksātnespējas process izbeigts 2004.gadā dibinātajam SIA Baltic Production Company, kas nodarbojas ar kinofilmu, video filmu un televīzijas programmu producēšanu.

Maksātnespējas process uzņēmumam tika pasludināts 2013.gada 24.aprīlī, pamatojoties uz Valsts ieņēmumu dienesta iesniegto pieteikumu. Pieteikumā Valsts ieņēmumu dienests norādījis, ka uzņēmuma nodokļu parāds uz 2013.gada 20.martu sasniedzis jau 169,827 tūkst.Ls. Uzņēmums tāpat arī nav reaģējis uz valsts iestādes nosūtīto brīdinājumu, kurā paziņoti tā nodomi iesniegt tiesā maksātnespējas procesa pieteikumu, dodot iespēju nomaksāt nodokļu parādu vai pašam iesniegt maksātnespējas pieteikumu.

SIA Baltic Production Company kapitāldaļu turētājs ir Britu Virdžīnu salās reģistrētais Unifors Investment Management Limited. Pēc Lursoft pieejamajām ziņām, šis ārvalstu uzņēmums savulaik bijis arī SIA Industriālo produktu monitoringu centrs un SIA TVL daļu turētājs, savukārt pats SIA Baltic Production Company patlaban ir SIA Rīgas transporta kanāls un SIA BPC līdzīpašnieks.

Ar SIA Baltic Production Company valdi savulaik bijuši saistīti tādi zināmi cilvēki, kā Brigita Rozenbrika un Aigars Grauba.