RusLatNafta nomainīts prokūrists

18.03.2014 10:42:00

Jauna prokūra pirmdien, 17.martā, reģistrēta Daugavpils uzņēmumam SIA RusLatNafta, informē Klientu Portfeļa monitorings.

Pieejamā informācija rāda, ka prokūra vakar izdota Arturam Kovaļevskim, paredzot tiesības atsavināt, ieķīlāt un apgrūtināt ar lietu tiesībām SIA RusLatNafta īpašumu, kā arī atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu. Līdz ar jaunās prokūras izsniegšanu, izbeigta uz Ludmilas Kuročkinas vārda pagājušā gada janvārī reģistrētā prokūra.

SIA RusLatNafta, kas pirmos trīs darbības gadus strādājusi ar nosaukumu SIA DINAZ Group, 2012.gadā apgrozījusi 20,396 milj.EUR (14,334 milj.Ls), gadu noslēdzot ar 11,367 tūkst.EUR (7,989 tūkst.Ls) lielu peļņu pēc nodokļiem. Pēc gada pārskatā publicētās informācijas, aizpagājušajā gadā uzņēmumā strādājuši 137 darbinieki.

Pateicoties veiksmīgajiem finanšu rādītājiem, degvielas mazumtirgotājs iekļauts arī Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā. SIA RusLatNafta vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Doriland Investments LP no Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes.