Pērn Vanilla Travel apkalpoto tūristu un pasūtījumu skaits audzis par 10%

20.05.2014 11:15:00

Tūrisma pakalpojumu jomā strādājošais SIA Vanilla Travel ziņo, ka 2013.gadā tas turpinājis attīstīties, panākot apkalpoto tūristu un pasūtījumu skaita pieaugumu vidēji par 10%, kas, salīdzinot ar kopējo tirgus pieaugumu, bijis augstāks nekā citiem nozares spēlētājiem.

2013.gadā SIA Vanilla Travel darbība bijusi stabila, izņemot krasu pieprasījuma kritumu jūnijā un jūlijā, kas arī ievērojami ietekmējis uzņēmuma kopējos finanšu rezultātus. Pagājušajā gadā SIA Vanilla Travel apgrozījums, salīdzinot ar 2012.gadu, palielinājies par 6,00%, sasniedzot 8,274 milj.EUR (5,815 milj.Ls), savukārt peļņa samazinājusies vairāk nekā piecas reizes, nokrītoties līdz 6,532 tūkst.EUR (4,591 tūkst.Ls).

THETRAVELER.EU, SIA un Ingai Kavacai piederošais SIA Vanilla Travel aizvadītajā gadā nodarbinājis 7 strādājošos.

SIA Vanilla Travel vadība norāda, ka uzņēmuma turpmākajos plānos, lai paaugstinātu rentabilitāti, ietilpst sadarbība ar piegādātājiem, kuri spēj tirgū nodrošināt viszemākās cenas, kā arī tiem piegādātājiem, kuri spēj nodrošināt ļoti kvalitatīvu servisu. Uzņēmuma mērķis ir nostiprināt drošas, profesionālas un uzticamas kompānijas tēlu un ar tā palīdzību censties noturēt stabilu pieprasījumu no klientu puses augstas konkurences un dažādu risku apstākļos.