Vitālijs Gavrilovs iecelts par AS LatCard padomes priekšsēdētāju

21.05.2014 10:14:00

Klientu Portfelis ziņo, ka vakar reģistrētas ziņas par 2011.gadā dibinātās AS LatCard padomes izveidošanu. Par padomes priekšsēdētāju iecelts Vitālijs Gavrilovs, savukārt padomes locekļu amati uzticēti Jeļenai Gogolevai un līdzšinējam valdes priešsēdētājam Sergejam Šepovalovam. Līdz ar padomes izveidi, par valdes priekšsēdētāju vakar iecelta Nataļja Junele, savukārt valdes locekļu amatus pilda Dina Tirtova un Vladimirs Seleznevs.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka patlaban V. Gavrilovs ir gan vairāku uzņēmumu līdzīpašnieks, gan arī ieņem amatus vairāku uzņēmumu valdēs un padomēs. Līdztektus tam zināmais uzņēmējs līdzdarbojas arī Diplomātu tenisa klubā.

E-komercijas sfērā strādājošā AS LatCad 2013.gadā strādājusi ar 48,610 tūkst.EUR (34,164 tūkst.Ls) apgrozījumu, gadu noslēdzot ar 90,531 tūkst.EUR (63,626 tūkst.Ls) zaudējumiem. Iesniegtajā gada pārskatā norādīts, ka uzņēmuma mērķis ir priekšapmaksas karšu izdošana sadarbībā ar MasterCard Int. Projekta ietvaros uzņēmums paredzējis saņemt „principal membership” licenci, kā arī izveidot risinājumu sadarbībā ar apstrādes centriem.

AS LatCard galvenie darbības virzieni ir elektroniskās naudas emisija, elektroniskā komercija, datu apstrāde, hostinga pakalpojumi un tehniskais atbalsts e-veikaliem.