Centrālā laboratorija pagājušajā gadā palielinājusi apgrozījumu par 48,45%

09.06.2014 12:23:00

Laboratorisko izmeklējumu uzņēmums SIA Centrālā laboratorija ziņo, ka pērn tā apgrozījums palielinājies par 48,45%, sasniedzot 4,421 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļiem augusi teju trīs reizes, kāpjot līdz 482,382 tūkst.EUR.

SIA Centrālā laboratorija savā gada pārskatā ziņo, ka, neskatoties uz sarežģīto ekonomisko situāciju medicīnas nozarē, uzņēmumam pagājušajā gadā ir izdevies saglabāt, noturēt un paplašināt savas pozīcijas tirgū. Tas izdevies, lielā mērā pateicoties precīzai un savlaicīgai klientu prasību izpildei, nodrošinot konceptuāla risinājuma piedāvāšanu, izvērtējot klienta vajadzības, darbinieku profesionalitāti, apmierinātību un lojalitāti.

Lai veiksmīgi turpinātu attīstīties, SIA Centrālā laboratorija izvirzījusi mērķi nepārtraukti attīstīties, ieviešot gan jaunas tehnoloģijas, gan izglītojot personālu un sadarbības partnerus. Šim nolūkam 2014.gadā SIA Centrālā laboratorija paredzējusi turpināt darbu saskaņā ar izstrādāto kvalitātes vadības sistēmu un akreditēt vēl neakreditētās uzņēmuma struktūrvienības. Tāpat arī iecerēts izbūvēt jaunas telpas laboratorijas vajadzībām.

SIA Centrālā laboratorija reģistrēta 1994.gada 17.augustā un šogad atzīmē savu 20 gadu darbības jubileju. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Sergejs Korņijenko un Ivanam Korņijenko piederošais SIA KORX.