Pasludināts Papīrfabrikas Līgatne maksātnespējas process

18.06.2014 08:34:00

Klientu Portfelis ziņo, ka, līdz ar SIA PAPĪRFABRIKA LĪGATNE tiesiskās aizsardzības procesa izbeigšanu, vakar saņemtas ziņas par uzņēmuma maksātnespējas procesa pasludināšanu. Par procesa administratori iecelta Elīna Dupate.

Lursoft datu bāzēs atrodamā informācija rāda, ka PAPĪRFABRIKAS LĪGATNE tiesiskās aizsardzības process ierosināts aizvadītā gada novembrī.

SIA PAPĪRFABRIKA LĪGATNE, kas sākotnēji bijusi zināma kā SIA EIROVEGA, 2000.gada janvārī reģistrējusi Sandra Kairiša un Juris Stahovskis. Laika gaitā uzņēmuma īpašnieki vairākkārt mainījušies un to vidū bijiuši gan uzņēmumi no Maurīcijām, Gibraltāra, Nīderlandes un Džersijas, taču patlaban SIA PAPĪRFABRIKA LĪGATNE dalībnieku vidū atrodams Valts Klucis, AS Valsts papīru spiestuve un AS RĪGAS ZĪMOGU FABRIKA.

To, ka SIA PAPĪRFABRIKA LĪGATNE ir maksātspējas problēmas, apliecina arī Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē atrodamā informācija par uzņēmuma savlaicīgi nenomaksāto parādu 2487 EUR apmērā, kura apmaksas termiņš patlaban tiek kavēts jau par 882 dienām. Tāpat arī uzņēmumam reģistrēti pieci aktuāli nodrošinājumi, kuri paredz aizliegumu veikt jebkāda veida pārreģistrāciju, samazināt pamatkapitālu.