Kreiss apgrozījums aizvadītajā gadā audzis par 42,77%

03.07.2014 09:16:00

Starpvalstu kravu autopārvadātājs un ekspedīcijas pakalpojumu sniedzējs SIA Kreiss savā iesniegtajā pārskatā ziņo, ka kopš dibināšanas brīža 1994.gadā uzņēmumam izdevies iekarot vienu no vadošajām vietām savā nozarē ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs.

Aizvadītajā gadā SIA Kreiss ar pilnu atdevi uzsācis autoskolas SIA Kreiss darbību, kas dod iespēju pašiem apmācīt un piedāvāt darbu potenciālajiem autovadītājiem, jāpiebilst, ka 2013.gadā 62 autoskolas absolventi ir noslēguši darba līgumus ar SIA Kreiss.

Salīdzinot ar 2012.gadu, pērn SIA Kreiss apgrozījums audzis par 42,77%, sasniedzot 102,341 milj.EUR. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 8,613 milj.EUR peļņu.

Saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem un pasūtījumiem, SIA Kreiss veic saimniecisko darbību Latvijas, Krievijas, Igaunijas, Vācijas, Spānijas u.c. Eiropas valstu tirgū. Pērn uzņēmums arī turpinājis darbu, lai paplašinātu klientu loku Baltijas, Krievijas un Skandināvijas valstīs, kā arī Centrālās Āzijas virzienā, lai paaugstinātu klientu apkalpošanas līmeni un turpinātu saimnieciskās darbības attīstību. Šogad uzņēmuma attīstības plānos ietilpst iecere par autoskolas filiāļu atvēršanu Latvijas lielākajās pilsētās, kā arī papildu 200 kravu vilcēju un 100 puspiekabju-furgonu iegāde.

SIA Kreiss šogad atzīmē savu divdesmito dzimšanas dienu, uzņēmums reģistrēts 1994.gada 22.februārī un pieder Andrejam Kuzņecovam un Sergejam Zaļizko. Lursoft atrodamā informācija liecina, ka abiem SIA Kreiss kapitāldaļu turētājiem kopīgi pieder arī SIA ZK 9, SIA SABiLex un SIA PALETTEN SERVICE BALTICUM.