Novatours 2013.gadā palielinājis gan apgrozījumu, gan peļņu

10.07.2014 13:21:00

Tūrisma operators SIA Novatours savā iesniegtajā pārskatā ziņo, ka aizvadītajā gadā uzņēmums lielu uzmanību pievērsis sniegto pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai, kā arī strādājis pie lidojumu ģeogrāfijas paplašināšanas un jaunu čartera maršrutu atklāšanas. Tāpat arī, pielietojot jaunus IT risinājumus, izveidoti jauni pārdošanas kanāli, kā rezultātā pasākumu komplekss uzņēmumam ļāvis sasniegt pozitīvus rezultātus, palielinot apgrozījumu un gūstot peļņu.

2013.gadā SIA Novatours apgrozījis 18,963 milj.EUR, kas ir par 16,58% vairāk nekā gadu iepriekš, gadu noslēdzot ar 1,041 milj.EUR peļņu, kas ir pieaugums par 38,04%.

Turpmākajos gados SIA Novatours iecerējis turpināt iepriekš aizsākto virzienu, attīstot lidojumu ģeogrāfiju, atklājot jaunus čartera maršrutus, īpašu uzsvaru liekot arī uz mārketinga aktivitātēm, jaunu informācijas tehnoloģiju risinājumu ieviešanu pārdošanas procesā.

Lietuviešu UAB Novaturas un SIA LATTUR piederošais SIA Novatours reģistrēts 2000.gada decembrī. Lursoft pieejamās ziņas liecina, ka 2008.gadā SIA Novatours reģistrēta arī komercķīla, kas līdz šim ir arī vienīgā uzņēmumam esošā ķīla. Ķīlas kopējo summu veidojuši 20,790 milj.EUR, par labu lietuviešu AB bankas Hansabankas ieķīlāta uzņēmuma preču zīme Novatours.