Schenker neto apgrozījums samazinājies par 1,019 milj.EUR

11.07.2014 11:19:00

SIA Schenker iesniegtajā pārskatā ziņo, ka 2013.gadā uzņēmuma neto apgrozījums samazinājies par 1,019 milj.EUR jeb 5,05%. Pērn integrēto loģistikas pakalpojumu sniedzējs SIA Schenker apgrozījis 19,152 milj.EUR, pārskata gadu noslēdzot ar 591,136 tūkst.EUR peļņu.

SIA Schenker vadība norāda, ka aizvadītajā gadā uzņēmums turpinājis attīstīt multimodālos pārvadājumus tranzīta kravām uz / no Krievijas un Vidusāzijas valstīm un 2013.gada sākumā pabeidzis arī dzelzceļa termināla Railport pirmās kārtas izbūvi, papildinot jau esošo dzelzceļa infrastruktūru ar lieltonnāžas konteineru pārkraušanas krānu. Kā norāda uzņēmuma vadība, veiktās investīcijas būtiski palielinājušas kravu apjomu plūsmu Vidusāzijas valstu virzienā, ļaujot piedāvāt klientiem inovatīvus un konkurētspējīgus pakalpojumus.

Vācu DB Mobility Logistics AG piederošais SIA Schenker, neskatoties uz sarežģīto ekonomisko situāciju Latvijā, plāno stiprināt vietējā tirgus daļu, turpinot attīstīt un palielināt savas pozīcijas tranzīta tirgū, kā arī, ņemot vērā klientu vēlmes, piedāvāt interesantākus integrētās loģistikas pakalpojumu risinājumus. Uzņēmuma vadība cer, ka, pilnveidojot savu pakalpojuma sniegšanas tehnoloģisko procesu, kvalitāti, cenu, elastību, kā arī optimizējot fiksēto izmaksu struktūru, izdosies saglabā savas pozīcijas tirgū un piesaistīt jaunus klientus.