Ventspils Elektronikas Fabrikai reģistrētas divas komercķīlas 7,4 milj. EUR vērtībā

22.08.2014 11:51:00
Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka, vakar SIA Ventspils Elektronikas Fabrika reģistrētas divas jaunas komercķīlas, kuru kopējā nodrošinātā prasījuma maksimālā summa sasniedz 7,360 milj. EUR. Ķīlas ņēmējs ir AS Citadele Banka. Uzņēmums par labu kredītsabiedrībai ieķīlājis visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas.

Elektronikas un telekomunikāciju ierīču sastāvdaļu ražotāja SIA Ventspils Elektronikas Fabrika apgrozījums pērn sasniedzis 1,232 milj. EUR, kas ir par 32% vairāk nekā uzņēmuma iepriekšējā saimnieciskās darbības gadā. Finanšu gadu Ventspils Elektronikas fabrika noslēdza ar 71,773 tūkst. EUR peļņu, kas salīdzinot ar 2012. gadu nokritusies 2,8 reizes.

SIA Ventspils Elektronikas Fabrika pērn turpināja sniegt ražošanas pakalpojumus pēc tās mātes sabiedrības SIA Hanzas Elektronika pasūtījumiem. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Ventspils Elektronikas Fabrika valdes locekļa amatu ieņem SIA Macro Rīga īpašnieks Ilmārs Osmanis. SIA Ventspils Elektronikas Fabrika reģistrēts 2005. gadā un pērn nodrošinājis darbavietas 75 cilvēkiem.