Edgars Kots iecelts Dienas Mediju valdē

30.09.2014 15:21:00

Ir notikušas izmaiņas SIA Dienas Mediji valdē. Jānis Ogsts, kas līdz šim darbojās Dienas Mediju valdē, ir savu amatu atstājis un viņa vietā 29.septembrī ir stājies Edgars Kots, kura viens no šobrīd ieņemamajiem amatiem ir valdes priekšsēdētāja vieta AS Diena. SIA Dienas Mediji ir AS Diena grupā ietilpstošs uzņēmums, kura pamatdarbības veids ir laikraksta Diena un žurnāla KDi izdošana, kā arī interneta portāla diena.lv uzturēšana.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas 2013. gadā Diena Mediji ir strādājis ar 2,79 milj. lielu apgrozījumu, salīdzinoši ar 2012. gadu, tas ir samazinājies, kas varētu būt skaidrojams ar negatīvajām tendencēm drukātās preses tirgū. Jāpiemin arī to, ka Lursoft, sadarbībā ar Capitalia, Dienas Medijus novērtējuši 1,33 milj. EUR vērtībā.

Medijos jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā iznācis pēdējais Dienas žurnālu izdotais izdevums Dienas ēdieni, kā arī, visticamāk, ar nākamo gadu netiks izdots žurnāls Playboy. Tāpat arī atklātībā nonākusi informācija,ka AS Diena jaunā atrašanās vieta drīzumā būs Andrejostas ielā 2, kas pieder ar Andri Šķēli un Aināru Šleseru saistītiem uzņēmējiem.