CORDOBA jauns padomes priekšsēdētājs Karels Paškausks

03.10.2014 16:10:00
Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar reģistrētas izmaiņas AS CORDOBA padomē. Ievēlēts jauns padomes priekšsēdētājs, līdz šim CORDOBA padomes priekšsēdētājas amata pienākumus pildīja Elīna Vežuka, bet kopš 2. oktobra augstajā amatā stājies Karels Paškausks. Pārējais uzņēmuma padomes sastāvs palicis nemainīgs – padomes priekšsēdētāja vietnieks Raimonds  Šerens un padomes locekle Iveta Ozoliņa.

Kā rāda Lursoft pieejamā informācija, jaunais CORDOBA padomes priekšsēdētājs Karels Paškausks ieņem augstus amatus AS LSEZ PIEMARE un SIA Hotel Dobele, kā arī ir 9,09% kapitāldaļu īpašnieks SIA Hotel Dobele. Savukārt Elīna Vežuka pēc darba pienākumu pārtraukšanas CORDOBA padomē turpina ieņemt valdes locekles amatu SIA OnyxPro, kā arī ir šī uzņēmuma 20% īpašniece un AS TĒRVETES AL īpašniece.

AS CORDOBA iesniegtajā 2013. gada pārskatā kā uzņēmuma pamatdarbība norādīta lopbarības piedevu vairumtirdzniecība. Aizvadītajā finanšu gadā uzņēmuma neto apgrozījums palielinājies par 68%, sasniedzot 60,102 milj. EUR. Uzņēmuma vadība norāda, ko no kopējā CORDOBA apgrozījuma 97% ir eksporta/tranzīta darījumi. Pārskata gadu uzņēmums noslēdza ar 287,998 tūkst. EUR peļņu. Lursoft sadarbībā ar Capitalia novērtējuši  CORDOBA 18,465 milj. EUR vērtībā, salīdzinot ar 2012. gadu uzņēmuma vērtība ir kāpusi par 9,602 mil. EUR.