Baltic Agro apvienojas ar SALDUS LABĪBU

08.10.2014 13:29:00

Klientu portfeļa monitorings norāda, ka SIA Baltic Agro paziņojis par reorganizāciju, kuras rezultātā Baltic Agro tiks pievienota A/S SALDUS LABĪBA. Šis lēmums pieņemts Baltic Agro dalībnieku sapulcē 2014. gada 17. septembrī.

Lursoft dati rāda, ka 90% Baltic Agro kapitāldaļu pieder Dānijas Karalistē reģistrētajai DLA AGRAVIS INTERNATIONAL HOLDING A/S, Somijā reģistrētajam uzņēmumam Yara Suomi Oy pieder atlikušie 10%, bet uzņēmuma valdē šobrīd darbojas Ainars Upmanis.

Uzņēmums iekļuvis l0 sarakstā.pieejamajiem datiem Baltic Agro ir novērtēts ar 42 milj.EUR.Uzņēmums iekļuvis laikraksta DUzņēmuma gada pārskats norāda, ka uzņēmums 2013. gadu noslēdza ar 1,8 milj.EUR peļņu, kas, salīdzinot ar 2012. gadu, ir samazinājusies par 18,2%. Neto apgrozījums aizvadītajā gadā sasniedza gandrīz 120 milj.EUR. Pēc Lursoft sadarbībā ar Capitalia pieejamajiem datiem Baltic Agro ir novērtēts ar 42 milj.EUR. Jāatzīmē, ka uzņēmums iekļuvis laikraksta Dienas bizness un Lursoft kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu top 500 sarakstā.

Iespējamie kreditori tiek uzaicināti savas prasības pret Baltic Agro pieteikt rakstveidā viena mēneša laikā, savu prasību un to pamatojošus dokumentus iesniedzot Baltic Agro juridiskajā adresē, kas ir Lielirbes iela 32a, Rīga.