Repa-Ring uzsākts tiesiskās aizsardzības process

09.10.2014 14:30:00

Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka šā gada 8. oktobrī uzsākts SIA Repa-Ring tiesiskās aizsardzības process, kā procesa ierosināšanas datums ir norādīts 6. oktobris. Repa-Ring pamatdarbības veids ir apavu un ādas izstrādājumu remonts.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka no šā gada jūnija uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Mihails Kuharenoks, kurš ir arī vienīgais SIA REPA-RING SERVICE īpašnieks.

Kā iemeslu tam, kāpēc Repa-Ring jau gadiem darbojas ar zaudējumiem, vadība savā ziņojumā atzīmē to, ka zaudējumi radušies līdz ar krīzes iestāšanos, kas ievērojami mazināja iedzīvotaju pirktspēju un līdz ar to arī Repa-Ring apgrozījumu. Aplūkojot uzņēmuma darbību pēdējo desmit gadu laikā, ir redzams, ka kopš 2008. gada uzņēmums ir darbojies ar zaudējumiem, kas aizvadītajā gadā sasniedza 100,6 tūkst.EUR, savukārt, tā apgrozījums 2013. gadā sasniedz vien 375,8 tūkst.EUR, salīdzinot ar 2012. gadu, tas ir krities par 20,4%. Uzņēmuma novērtējums, ko ir izveidojis Lursoft sadarbībā ar Capitalia, 2013. gadā ir krities gandrīz divas reizes, samazinoties līdz 37,8 tūkst.EUR. Kopumā aizvadītais gads Repa-Ring ir bijis neveiksmīgs, kā arī uzņēmuma rentabilitātes rādītājs noslīdēja līdz mīnus 36.53.