Reģistrētas izmaiņās Liepājas SEZ "ERKE" amatpersonās un pamatkapitālā

09.10.2014 14:51:00

Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas Liepājas SEZ "ERKE" pamatkapitālā, kā arī tā amatpersonās. Uzņēmuma iesniegtajā gada pārskatā ir norādīts, ka tā pamatnodarbošanās veids ir masīvkoka mēbeļu ražošana un to realizācija. Uzņēmums jau šā gada septembrī piedzīvoja izmaiņas valdē, kad tai pievienojās Jānis Akerfelds, savukārt vakar savu valdes priekšsēdētāja amatu atstāja Druvis Andersons, kas ir līdzīpašnieks tādiem uzņēmumiem, kā SIA AGROPROJEKTS un SIA Kanālmalas īpašumi.

No vakardienas uzņēmuma apmaksātais un reģistrētais pamatkapitāls ir 135,6 tūkst.EUR. Aplūkojot uzņēmuma iesniegtos gada pārskatus, ir redzams, ka uzņēmums kopš 2012. gada darbojas ar zaudējumiem, aizvadītajā gadā tie mērojami ar 762,6 tūkst.EUR, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir palielinājušies aptuveni septiņas reizes. Krities ir arī uzņēmuma novērtējums, ko izveidojis Lursoft sadarbībā ar Capitalia, 2013. gadā tas ir 113 tūkst.EUR.

Uzņēmuma vadība norāda, ka, lai nodrošinātu sekmīgu uzņēmuma darbību un attīstību, 2014. gadā plānots veikt ražošanas procesu optimizāciju, darba ražīguma palielināšanu un izmaksu samazināšanu.