Jauna komercķīla 247,0 tūkst. EUR vērtībā reģistrēta Transportation Technology Systems

15.10.2014 11:24:00
Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar, 14. oktobrī, SIA TTS (Transportation Technology Systems) reģistrēta jauna komercķīlas, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 247,0 tūkst. EUR. Komercķīlas ņēmējs ir SIA DNB līzings. Par labu ķīlas ņēmējam uzņēmums ieķīlājis mehāniskos transporta līdzekļus.

Aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozījis 23,933 milj. EUR un guvis 284,234 tūkst. EUR peļņu. Salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, TTS neto apgrozījums pērn palielinājies teju trīs reizes, savukārt peļņa kāpusi par 94,2%. Uzņēmuma vadība skaidro, ka cēlonis šādiem finanšu rādītājiem ir jaunu sarežģītu projektu uzsākšana jaunajā tirgus segmentā – metālkonstrukciju ražošanā tiltu būvniecības projektiem un konveijeru sistēmu piegādē ostas termināliem.

SIA TTS dibināts 1993. gadā un, kā liecina 2013. gada finanšu pārskatā pieejamā informācija, uzņēmuma pamatdarbības veids ir dažādu transporta tehnoloģisko un speciāla pielietojuma iekārtu ražošana pēc pasūtītāju dokumentācijas, kā arī metālu konstrukciju un to sastāvdaļu ražošana.

SIA TTS īpašnieks ir Nataļjai Milovai (55%), Aleksandram Milovam (25%) un Artjomam Milovam (20%) piederošais SIA Zinātniskā ražošanas apvienība LNK. Transportation Technology Systems valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Anatolijs Gubenko un valdes locekļi ir Mihails Matvejevs un Konstantīns Volinščikovs.