GEMOSS piemērots jauns nodrošinājums

21.10.2014 15:45:00

Šā gada 20. oktobrī SIA GEMOSS piemērots jauns nodrošinājums. Lursoft pieejamie dati rāda, ka piemērots aizliegums veikt GEMOSS reorganizāciju,uzņēmuma veida maiņu, samazināt tā pamatkapitālu un mainīt daļu īpašniekus.


Šobrīd GEOSS īpašniece un valdes locekle ir Ieva Treija, kura ir arī viena no uzņēmuma dibinātājiem 1993. gadā. GEMOSS savā 2013. gada pārskatā norāda, ka tas nodarbojas ar maizes un konditorejas izejvielu importu un tirdzniecību, riekstu un žāvētu augļu fasēšanu, bāru un restorānu preču un aprīkojuma tirdzniecību un trauku īri banketiem. Vadības ziņojumā ir norādīts, ka pērn GEMOSS finanšu stāvoklis ir bijis stabils. GEMOSS neto apgrozījums 2013.gadā pieauga un sasniedza 18,39 milj.EUR un peļņa, ko tas ieguva pēc nodokļu nomaksas, palielinājās par 12,4% un bija 1,32 milj.EUR. Uzņēmuma rentabilitāte aizvadītajā gadā pieaugusi līdz 12,78.

Vadības ziņojumā norādīts, ka GEMOSS turpmākajos plānos ietilpst sortimenta paplašināšana mazumtirdzniecības tīkliem, fasēto riekstu un žāvētu augļu tirgus daļas palielināšana zīmolam Zelta rieksts un Dienas deva, tāpat arī uzņēmums paredzējis turpināt investēt līdzekļus jauna ražošanas objekta izveidē. GEMOSS mērķis ir sasniegt stabilizāciju apgrozījuma pieaugumā un noturēt peļņu iepriekšējā līmenī.