Pērn Transcom WorldWide Latvia peļņa pieauga divas reizes

27.10.2014 09:56:00

Transcom WorldWide Latvia galvenā darbības joma ir klientu zvanu centra pakalpojumi. Uzņēmums savus pakalpojumus sniedz tādiem uzņēmumiem, kā Tele 2, Statoil Fuel & Retail Latvia, DPD Latvija, S.a.r.l. Netflix, u.c. Uzņēmuma īpašnieks nemainīgi kopš tā dibināšanas 2001. gadā ir Luksemburgas Lielhercogistē reģistrētais Transcom WorldWide.

Aizvadītajā gadā Transcom WorldWide Latvia turpināja strādāt pie pakalpojumu klāsta paplašināšanas esošajiem klientiem un jaunu klientu bāzes paplašināšanas. Jāatzīmē, ka uzņēmums pērn izveidoja sadarbību ar Latvijas Finanšu ministriju, apkalpojot eiro ieviešanas informatīvo tālruni. Kopumā uzņēmuma neto apgrozījums pērn sasniedza 6,35 milj.EUR, salīdzinot ar 2012. gada apgrozījumu, ir vērojams tā pieaugums - 1,39 reizes. TRANSCOM WORLDWIDE LATVIA peļņa, ko tas ieguva pēc nodokļu nomaksas pieauga 2,07 reizes un bija 342,74 tūkst.EUR. Aizvadītajā gadā uzņēmums ar darbavietām nodrošināja 528 darbiniekus.

Transcom WorldWide Latvia vadības ziņojumā ir norādīts, ka 2014. gadā tas fokusēsies uz apgrozījuma apjoma saglabāšanu un joprojām lielākā uzmanība tiks veltīta kvalitātei un operatīvās darbības procesu sakārtošanai un rezultātu uzlabošanai, kā arī uzņēmums turpinās attīstīt efektivitāti veicinošus projektus.