Pilsētas mežu apgrozījums pērn krities gandrīz piecas reizes

28.10.2014 16:00:00
Metālu un metāla rūdu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA Pilsētas meži ir iesniedzis savu aizvadītā gada pārskatu. Pilsētas meži ir Uģa Tabora 2009. gadā dibināts uzņēmums, šobrīd Pilsētas mežu vienīgais īpašnieks ir biedrība Kurzemes ēkas un celtnes, uzņēmuma valdes locekļa pienākumus pilda Kristīne Krūmiņa-Daukša.

Uzņēmuma neto apgrozījums pērn kritās gandrīz piecas reizes, 2013. gadā apgrozot 1,94 milj.EUR . Aizvadīto pārskata gadu Pilsētas meži noslēdza ar zaudējumiem 4,36 tūkst.EUR apmērā. Lai arī aizvadītajā gadā uzņēmums piedzīvojis apgrozījuma kritumu un strādājis ar negatīvu rezultātu, iesnietajā vadības ziņojuma norādīts, ka Pilsētas mežu vadība uzskata, ka tā spēs arī turpmāk nodrošināt pienācīgu finansējumu uzņēmuma darbības turpināšanai. Lursoft, analizējot uzņēmuma un tā darbības nozares rādītājus, piesķīris Pilsētas mežiem 2,2 reitinga punktus.
Lai sekmētu uzņēmuma turpmāko attīstību, Pilsētas meži ir paredzējuši turpināt paplašināt produkcijas noieta tirgu un meklēt jaunus sadarbības partnerus Latvijā un citās Eiropas Savienības dalībvalstīs.