Skonto Plan Ltd valdei pievienojas Edgars Niklass un Benita Kusiņa

31.10.2014 14:59:00

SIA Skonto Plan Ltd, kura pamatnodarbošanās veids ir dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, vakar reģistrētas izmaiņas uzņēmuma valdē. Lursoft pieejamā informācija norāda, ka Ilonai Strodei, kas valdes locekles amatā ir jau no pērnā gada 26. novembra, vakar pievienojās Skonto Enterprises valdes loceklis Edgars Niklass un BKL Consulting un Projektu Vadības Kompānijas līdzīpašniece Benita Kusiņa.
Skonto Plan Ltd neto apgrozījums 2013. gadā sastādīja 13,47 milj.EUR un, salīdzinājumā ar 2012.gadu, pieauga par 24,3%. Uzņēmums pērn nopelnīja 221,62 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.

Analizējot Skonto Plan Ltd darbības radītājus par 2013. gadu var secināt, ka gads uzskatāms kā ekonomiski stabils un veiksmīgs, ar zināmu ekonomisko attīstību, kā arī pērn uzņēmumam ir palielinājies potenciālo pasūtītāju skaits. Lursoft Skonto Plan Ltd pērn piešķīris 3,1 reitinga punktu.

Uzņēmuma attīstības pasākumi nākotnē ir saistīti ar vietējā un ārējā pakalpojumu tirgus izpēti pakalpojumu sniegšanā un jaunu pakalpojumu veidu piedāvāšanu klientiem ar nolūku noturēt esošos klientus un piesaistīt jaunus, kā arī plānos ir strauji palielināt pārdošanas apjoma pieauguma tempu.