Dominante Loģistikas sistēma reģistrējusi komercķīlu 2,5 milj.EUR vērtībā

15.12.2014 13:25:00

Jauna komercķīla 2,5 milj.EUR vērtībā reģistrēta AS Dominante Loģistikas sistēma. Pieejamā komercķīlas izziņa liecina, ka par labu SIA Rielta loģistikas pakalpojumu sniedzējs ieķīlājis savus krājumus kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastvādaļas.

Pērn Dominante Loģistikas sistēma aizvadīja savu septīto darbības gadu, kura laikā loģistikas pakalpojumu sniedzējs būtiski samazināja savas pārdošanas un administratīvās izmaksas, lai uzlabotu konkurētspēju. Aizvadītajā gadā, salīdzinot ar 2012. gadu, uzņēmuma neto apgrozījums palielinājās teju par 11%, apgrozot 21,711 milj.EUR, savukārt uzņēmuma pārdošanas izmaksas samazinājās aptuveni sešas reizes. Pērn loģistikas pakalpojumu sniedzēja peļņa kāpa vairāk nekā astoņas reizes, ļaujot nopelnīt 56,960 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.

2013. gadā Lursoft sadarbībā ar Capitalia Dominante Loģistikas sistēmu novērtējis 6,332 milj.EUR vērtībā.

2007. gadā dibinātā loģistikas pakalpojumu sniedzēja valdes locekles pienākumus patlaban pilda Inna Raihmane, kas ir AS Ebreju bērni valdes locekle un Sabiedriskās organizācijas-Palīdzības fonda Cerību Bura dalībniece.